MEDLEM

Denna sida är för dig som tecknat eller avser teckna förhandsavtal för en bostad i Brf Notuddsparken. Här planerar vi att samla information rörande projektet som kan vara av mer eller mindre stort intresse för dig. Ritningar, energiberäkningar, beskrivningar m m. Tanken är att sidan ska leva kvar och vara användbar även efter inflyttning. Allt som publiceras här sker med reservation för ändringar. Håll till godo!

Tillval

Ritningar

Energikalkyl

Miljö

Bilder

Medlemmar – Vi som flyttar in

A31
Sara Trogen, 22 år, läser statsvetarprogrammet vid MDH samtidigt som jag jobbar som simlärare.  Jag bor tillsammans med min sambo, Oskar Lundgren, som är 26 år. Vi har köpt lägenhet A31 och ser så fram emot att flytta in. Oskar läser Innovationsprogrammet vid MDH och jobbar med inköp på ICA kontoret. Vi har nyligen köpt en liten yorkshire terrier valp som håller oss både trötta och upptagna. Jag, Sara, brinner för miljöfrågor, gillar att läsa och debattera och älskar verkligen att bada. Oskar älskar padel 😉 och styrketräning.

B13
Lova och Daniel 24 o 25 (vid inflytt). Två Västeråsare från grunden. Lova jobbar inom socialtjänsten och Daniel med neon och led. Vi gillar att träna på gym, äta pasta och vara ute i naturen. Utöver det umgås med familj och vänner.

STYRELSE

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Peter Dahlkvist, Bright Living AB
peter@brightliving.se
Telefon: 0706-21 50 71

Lina Dahlkvist, Bright Living AB
lina@brightliving.se
Telefon: 0709-71 06 26

brighliving-logo_ny